Om Gavebudet.dk

Gavebudet.dk er en service fra A-team

Gavebudet.dk er udviklet til at facilitere gavekortssalg for alle de erhvervsdrivende der ønsker sig fordelene ved at kunne tilbyde gavekort til deres virksomhed – men som ikke ønsker at håndtere administrationen og logistikken forbundet hermed.

Med en gavekortsløsning fra Gavebudet.dk kan du ikke alene sælge og indløse gavekort til din egen virksomhed – du kan også kombinere dine tilbud med relevante partneres tilbud. Driver du f.eks. en restaurant er det oplagt at du samarbejder med den lokale biograf om kombinerede gavekort til ’Helaftensoplevelser’ bestående af mad og film.

Dine kunder kan med en løsning fra Gavekortet.dk købe gavekort via din hjemmeside, dine nyhedsbreve, din Facebookprofil, etc.

Gavekortene leveres til kunderne enten elektronisk til Print-selv eller fysisk i et udvalg af spændende og lækre gaveemballager. Logistikken tager Gavebudet.dk sig af.

Indløsningen af gavekort i din virksomhed foregår helt simpelt via hjemmesiden eller endnu nemmere via en app på en smartphone der kan scanne værdikuponerne som gavekortene udstedes med.

Afregning foregår fuldautomatisk via Nets LeverandørService så alt du i realiteten skal gøre er at indgå en aftale med os og læne dig tilbage og vente på at kunderne møder op for at indløse deres gavekort :)

Kontakt Gunnar Liland Thomsen på glt@a-team.company for en snak om hvad vi kan gøre for dig.